Online betalen

Via onze website kunt u eenvoudig een afvalcontainer huren en deze online bestellen en betalen. Afvalcontainersverhuur.nl maakt gebruik van iDEAL als betalingsmethode.
Wij hanteren de voorwaarde dat de container betaald is alvorens wij de container leveren. Lees hieronder meer over het online betalen op afvalcontainersverhuur.nl

Betaal eenvoudig en veilig met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Veilig bestellen met SSL-certificaat

Zodra u een bestelling plaatst wordt er een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Alle gegevens die daarna tussen u en ons systeem worden uitgewisseld, zijn onleesbaar voor derden. Deze beveiligingstechniek heet Secure Socket Layer (SSL). Zodra een SSL-verbinding wordt opgestart heeft u te maken met een beveiligde verbinding. U kunt zelf controleren of de beveiligde verbinding tot stand is gebracht. U kunt dit herkennen aan de letter 's' in https:// en aan het slotje in de explorerbalk. Afvalcontainersverhuur.nl gebruikt het webadres: https://www.afval.nl als veilige url.

Zie ook ons privacy-statement.

klantenservice
Geen tijd? Wij bellen u op!tarieven All-in tarieven
De transportkosten, huur van de container en de milieu- en stortkosten zijn allemaal inbegrepen.
huurtermijn Huurvrij! (max. 3 maanden)
U kunt onze containers zo lang gebruiken als nodig tot 3 maanden!
geen borg Geen borg!
Onze prijzen zijn zonder borg; U betaalt een vaste prijs en niet op basis van gewicht.
gratis-ideal Betaal gratis met iDEAL!
Het betalen van de container kan gemakkelijk via uw eigen bank; kies voor iDEAL!

Afvalcontainersverhuur.nl is onderdeel van afval.nl
onderdeel van afval.nl
Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer? Bel 072-5413585 Vandaag besteld, morgen geleverd!
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy - Sitemap